Pancuran panangan ABS

Pedaran inti:

1. Modél No.: LT3366
2. Bubuka:
Kepala pancuran ABS anu berkualitas kalayan koméntar anu hadé, wilujeng sumping di inqruiy.
Pancuran panangan ABS ieu, urang ogé tiasa nyayogikeun saratus pancuran sareng selang, wadah sareng batu. Sareng kami gaduh desain anyar, sapertos batu warna dina pancuran sirah.


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran lengkep

● Manik-manik khusus: Manik dina sirah pancuran tiasa ngawangun sistem filter ganda, anu tiasa ngajantenkeun cai langkung bersih, lemes sareng nyucikeun cai pancuran supados kulit sareng rambut anjeun langkung lemes sareng lemes.
● Tekanan tinggi sareng hemat cai: Teknologi mikro nozel ngadamel liang outlet langkung alit sareng langkung padet, ningkatkeun kagancangan aliran cai, sahingga ningkatkeun 200% tekanan cai sareng tetep aliran cai. Ngahémat cai dugi ka 30% tibatan showerhead biasa. Larapkeun kana RV tekanan cai handap.
● Tilu saringan panyemprotan: Curah hujan, Jetting, Pijat, tilu modus pancuranna Cocog pikeun mandi dewasa, murangkalih sareng piaraan, nyandak anjeun sareng kulawarga anjeun pangalaman pancuran khusus di kamar mandi anjeun. Salaku tambahan, cai jetting anu kuat ogé tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngabersihan dimana-mana.
● Gampang dipasang: Ukuran umum G1 / 2 "cocog sareng panangan ukuranana standar. Henteu aya tukang ledeng sareng alat peryogi, ngamungkinkeun anjeun masang sirah pancuran kalayan gampang sareng bebas sapertos nyekeruk dina bohlam.
● Desain padet sareng awét: Padet ngawangun, teu aya bocor. Desain saringan kapadetan tinggi transparan sareng sudut pandangna gampang dibongkar pikeun dibersihkeun.

6
7
8
9
10

Parameter Produk

Ngaran Produk Sirah pancuran ABS Jumlah Modél LT3366
Bahan ABS Beungeut Dipoles
Beurat bersih 231g Ngepak Gelembung Kantong
Ukuranna 24 * 8CM Jumlah bungkus 100 PCS / karton

Fitur

Pangotor dina cai keran anjeun bakal sering ngagaringkeun kulit anjeun sareng ngakibatkeun henteu saimbang dina kelenjar minyak anjeun. Kalayan pangaruh pemurnian manik mineral, sirah pancuran kami bakal ngabantosan anjeun pikeun ngimbangan kasaimbangan. Mangpaat kaséhatan tiasa kalebet kulit anu langkung lemes, ngirangan sékrési minyak, sareng ningkatkeun daya hirup sél.
● 3 FUNGSI SPRAY: Hujan, Jetting, Pijat, tilu modus pancuran nyandak anjeun pangalaman pancuran anu pangsaéna di kamar mandi anjeun sareng ngajantenkeun anjeun sareng kulawarga ngaraosan SPA alami di bumi!
● 200% tekanan tinggi: Téknologi nozik mikro ngadamel liang outlet langkung alit sareng langkung padet, ningkatkeun kagancangan aliran cai, sahingga ningkatkeun 200% tekanan cai.
● SAÉS 30% AIR: Téknologi nozik mikro ngadamel liang outlet langkung alit sareng langkung padet, mastikeun aliran cai. 1,46 GPM, dugi ka 30% hemat cai tibatan sirah pancuran biasa.

Aplikasi

Bumi, Kantor, Sakola, Hotel, jst.

1
2
3

Modél & Ukuran séjén

bwqdqw
vdqwd

Bungkusan & Shippment

Per Unit
Ukuran Kotak Batin: 8,5 * 8,5 * 25 cm
Beurat Bersih: 245 g
Beurat kotor: 286 g
Bungkusan: Kotak warna dipak
Palabuan FOB: Ningbo, Shanghai,

Per karton Ékspor
Ukuran karton: 44 * 39 * 52 cm
Unit per karton Ékspor: 100 PCS
Beurat kotor: 26 kg
Volume: 0,089 m³
Anjog Waktos: 7-30 dinten

Pamayaran & Pangiriman

Métode Pamayaran: Bank TT, T / T.
Rincian Pangiriman: dina 30-50 dinten saatos mastikeun pesenanana

Pasar Ékspor Utama

Asia Kidul / Asia
Australia
Éropa Kulon / Wétan
Afrika Kidul / Afrika
Amérika Kalér / Kidul

Kauntungan Palapa Utama

Kami parantos ngahususkeun kana komoditas dapur sareng mandi salami 13 taun, sareng damel kerjasama sareng langkung ti 106 nagara di dunya.
Kami gaduh pangalaman ékspor anu beunghar sareng metode transportasi anu stabil.
Unggal palanggan bakal ditampi salaku tamu anu dihormat.
Kami gaduh désainer poto propésional pikeun ngarancang kotak warna anu pasti sakumaha anu anjeun pikahoyong.
Kami parantos damel bareng 9 pabrik di industri ieu mangtaun-taun.
Pabrik urang ngagaduhan sertipikat CE, RoHS.
Pesenan sidang alit tiasa ditampi, sampel gratis sayogi
Harga kami lumayan sareng kami ngajaga kualitas luhur pikeun unggal klien.


  • Saméméhna:
  • Teras: