pancuran leungeun ABS

Katerangan inti:

1. No modél:LT3366
2. Pendahuluan:
The kualitas luhur ABS sirah pancuran kalawan komentar alus, wilujeng sumping di inqruiy.
Pancuran leungeun ABS ieu, urang ogé tiasa nyayogikeun sakumpulan pancuran kalayan selang, wadah sareng batu.Sarta kami boga desain anyar, kayaning batu warni dina pancuran sirah.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan lengkep

● manik husus: The manik dina sirah pancuran bisa nyieun nepi sistem filter ganda, nu bisa nyieun caina loba cleaner, soften na purify cai pancuran sangkan kulit jeung bulu anjeun smoother tur lemes.
● tekanan tinggi na hemat cai: Téknologi nozzle mikro ngajadikeun liang outlet leutik tur denser, ngaronjatna laju aliran cai, kukituna ngaronjatkeun 200% tekanan cai sarta ajeg aliran cai.Nepi ka 30% hemat cai ti pancuran biasa.Larapkeun kana RV tekanan cai low.
● Tilu setélan semprot: Hujan, Jetting, Pijat, tilu modus pancuran anu Idéal for geus dewasa, kids jeung pets mandi, mawa anjeun sarta kulawarga anjeun pangalaman pancuran husus di kamar mandi Anjeun.Salaku tambahan, cai jetting anu kuat ogé tiasa ngabantosan anjeun ngabersihkeun dimana-mana.
● Gampang masang: ukuran Umum G1 / 2 '' fits sagala ukuran baku panangan pancuran.Taya tukang ledeng sarta parabot peryogi, ngidinan Anjeun pikeun masang sirah pancuran sakumaha gampang jeung bebas sakumaha screwing di bohlam a.
● Desain padet jeung awét: Padet ngawangun, euweuh leaks.Desain saringan dénsitas luhur anu transparan sareng sudut pandang gampang dibongkar pikeun ngabersihan.

6
7
8
9
10

Parameter produk

Ngaran Produk sirah pancuran ABS Nomer modél LT3366
Bahan ABS Beungeut Dipoles
Beurat bersih 231g Bungkusan Kantong Gelembung
Ukuran 24*8 CM kuantitas bungkusan 100 PCS / karton

Fitur

Kotoran dina cai keran anjeun sering ngagaringkeun kulit anjeun sareng nyababkeun teu saimbangna dina kelenjar minyak anjeun.Kalayan pangaruh ngamurnikeun tina manik mineral, sirah pancuran kami bakal ngabantosan anjeun mulangkeun kasaimbangan.Mangpaat kaséhatan bisa ngawengku kulit smoother, ngurangan sékrési minyak, sarta ngaronjatkeun viability sél.
●3 FUNGSI SPRAY: Curah Hujan, Jetting, Pijat, tilu modus pancuran mawa anjeun pangalaman pancuran pangalusna di kamar mandi anjeun sarta ngajadikeun anjeun sarta kulawarga anjeun ngarasakeun SPA alam di imah!
●200% TEKANAN TINGGI: Téknologi nozzle mikro ngajadikeun liang outlet leutik tur denser, ngaronjatkeun laju aliran cai, kukituna ngaronjatkeun tekanan cai 200%.
●30% HEMAT CAI: The mikro nozzle téhnologi ngajadikeun liang outlet leutik tur denser, steadying aliran cai.1,46 GPM, nepi ka 30% hemat cai ti sirah pancuran biasa.

Aplikasi

Imah, Kantor, Sakola, Hotel, jsb.

1
2
3

Model & Ukuran séjén

bwqdqw
vdqwd

Bungkusan & Pangiriman

Per Unit
Batin Ukuran Box: 8.5*8.5*25 cm
Beurat Net: 245 g
beurat kotor: 286 g
Bungkusan: Kotak warna dibungkus
Pelabuhan FOB: Ningbo, Shanghai,

Per Karton Ékspor
Ukuran karton: 44 * 39 * 52 cm
Unit per Karton Ékspor: 100 PCS
Beurat kotor: 26 kg
Volume: 0,089 m³
Kalungguhan Time: 7-30 poé

Pamayaran & Pangiriman

Métode pamayaran: Bank TT, T/T.
Rincian Pangiriman: dina 30-50 dinten saatos mastikeun pesenan

Pasar Ékspor Utama

Asia Kidul / Asia
Australia
Kulon / Éropa Wétan
Afrika Kidul/Afrika
Kalér / Amérika Kidul

Keunggulan Kompetitif Primer

Kami geus specializing di dapur jeung mandi komoditi pikeun 13 taun, sarta geus cooperating kalawan leuwih ti 106 nagara di dunya.
Kami gaduh pangalaman ékspor anu beunghar sareng metode transportasi anu stabil.
Unggal palanggan bakal nampi salaku tamu anu terhormat.
Kami gaduh desainer poto profésional pikeun ngarancang kotak warna anu pas anu anjeun pikahoyong.
Kami parantos damel sareng 9 pabrik di industri ieu mangtaun-taun.
Pabrik kami ngagaduhan CE, sertipikat RoHS.
pesenan sidang leutik bisa ditarima, sampel bebas sadia
Harga kami lumrah sareng kami tetep kualitas luhur pikeun unggal klien.


  • saméméhna:
  • Teras: