Tentang Kami

pabrik

NgeunaanYWLETO

Didaptarkeun dina taun 2016, "Leto" mangrupikeun merek Yiwu Leto Hardware Co., Ltd., nganut kana niat asli nyiptakeun gaya hirup anu elegan.wengkuan produk urang nyertakeun spasi kamar mandi, spasi dapur, spasi balkon, asesoris, jsb Jeung dina waktos anu sareng, wengkuan bisnis ieu ngalegaan ka kustomisasi jeung intelligentize widang kelas pertengahan ka luhur, kalawan target diobral lega sakuliah imah jeung luar nagri.

Didaptarkeun dina 2016

Diékspor ka 106 nagara

produk kualitas luhur

Dipandu ku paménta konsumén, Leto gaduh sistem jasa penjualan lengkep sareng korespondensi aktip sareng modél "Eceran Anyar", anu ngabantosan pisan pikeun ngaoptimalkeun pangalaman pameseran.Leto geus aktip digali pasar global, jeung produk diékspor ka 106 nagara kayaning Éropa, Amérika, Wétan Tengah, Asia Tenggara jeung Amérika Kidul.Pikeun katingal leres, aya aula paméran dagang pikeun transaksi face-to-beungeut jeung pembeli ti sakuliah dunya.Salaku tambahan, Alibaba.com, 1688.com, Yiwugo.com, Facebook ogé rupa-rupa saluran dagang offline sareng online nyayogikeun genah sareng kaayaan bisnis anu aman.Urang nyadiakeun pamasaran multi-kanal, delivering produk kualitas luhur deukeut ka imah konsumén ', sarta mantuan unggal konsumen nyieun kahirupan hadé kalawan kamar mandi jeung dapur kualitas luhur.

gongchangchejian2
das (2)
das (1)
das (3)

Dina raraga minuhan tungtutan kualitas luhur konsumén ', parusahaan urang bakal tetep dina inovasi téhnologis jeung produksi barang kualitas luhur.Kami bakal salawasna taat kana sumanget perusahaan kami ngeunaan "Persatuan, Kerajinan, Éksplorasi sareng Inovasi sareng nawiskeun para nasabah ti sakumna dunya kalayan produk kualitas luhur.

Dina mangsa nu bakal datang, ngandelkeun tim profésional sarta pamasaran jaringan kuat, Leto bakal neruskeun jadi komitmen pikeun nyadiakeun konsumén jeung layanan alus teuing jeung kualitas-assured, produk ongkos-munasabah, pikeun ngaronjatkeun kualitas kahirupan konsumén.Samentawis éta, Leto terus ningkatkeun kakuatan perusahaan, ngembangkeun sareng inovasi strategi, nyiptakeun nilai pikeun konsumén, karyawan, pemegang saham, masarakat sareng mitra anu sanés.

YIWU LETO HARDWARE CO., LTDlokasina di kota dagang Internasional YIWU, CHINA, nu ieu didaptarkeun dina 2016, "Leto" mangrupakeun merek.Salaku parusahaan dagang asing profésional, kami noticed on kualitas sarta ngadegkeun hubungan bisnis ajeg, sarta kami boga 13 taun pangalaman dina industri ieu.Adhering kana niat aslina nyieun gaya hirup elegan.Pikeun produk urang, aranjeunna wengkuan nyertakeun spasi kamar mandi, spasi dapur, spasi balkon, asesoris, jsb Jeung dina waktos anu sareng, wengkuan bisnis ieu ngalegaan ka kustomisasi jeung calakan widang kelas pertengahan ka luhur, kalawan target diobral lega sakuliah. imah jeung mancanagara.