Tentang Kami

factory

Ngeunaan YWLETO

Didaptarkeun di 2016, "Leto" mangrupikeun mérek Yiwu Leto Hardware Co., Ltd., taat kana maksud aslina pikeun nyiptakeun gaya hirup anu elegan. Ruang lingkup produk kami nyertakeun rohangan kamar mandi, ruang dapur, ruang balkon, aksesoris, sareng sajabana mancanagara.

Didaptarkeun di 2016

Diekspor ka 106 nagara

Produk kualitas luhur

Dipandu ku paménta konsumén, Leto ngagaduhan sistem jasa penjualan kumplit sareng koréspondén aktif sareng modél "Éceran Anyar", anu seueur ngabantosan pikeun ngaoptimalkeun pangalaman pameseran. Leto parantos sacara aktif dijajah pasar sacara global, kalayan produk anu diékspor ka 106 nagara sapertos Éropa, Amérika, Wétan Tengah, Asia Tenggara sareng Amérika Kidul. Pikeun pandangan anu leres, aya aula paméran dagang pikeun transaksi tatap muka sareng pembeli ti sakumna dunya. Salaku tambahan, Alibaba.com, 1688.com, Yiwugo.com, Facebook ogé sababaraha saluran perdagangan offline sareng online nyayogikeun kaayaan bisnis anu aman. Kami nyayogikeun pamasaran multi-kanal, nganteurkeun produk kualitas luhur caket bumi konsumén, sareng ngabantosan unggal konsumen nyiptakeun kahirupan anu langkung saé kalayan kamar mandi sareng dapur anu saé.

gongchangchejian2
das (2)
das (1)
das (3)

Dina raraga minuhan tungtutan kualitas luhur konsumén, parusahaan urang bakal tetep dina inovasi téhnologis sareng produksi barang anu kualitas luhur. Kami bakal salawasna taat kana sumanget perusahaan urang "Kesatuan, Kamakmuran, Eksplorasi sareng Inovasi sareng nawiskeun para nasabah ti sakumna dunya sareng produk anu saé kualitasna.

Ka hareupna, ngandelkeun tim profesional sareng pamasaran jaringan anu kuat, Leto bakal terus komitmen pikeun nyayogikeun palanggan kalayan jasa anu saé sareng produk anu dijamin kualitas, lumayan mahal, pikeun ningkatkeun kualitas hirup konsumén. Samentawis waktos, Leto teras-terasan ningkatkeun kakuatan perusahaan, ngembangkeun sareng ngabaru strategi, nyiptakeun nilai pikeun konsumén, padamel, pemegang saham, masarakat sareng mitra sanésna.

YIWU LETO HARDWARE CO., LTDperenahna di kota perdagangan Internasional YIWU, CHINA, anu didaptarkeun di 2016, "Leto" mangrupikeun mérek. Salaku perusahaan perdagangan asing anu propésional, kami diperhatoskeun kana kualitas sareng ngawangun hubungan bisnis anu ajeg, sareng urang gaduh 13 taun pangalaman dina industri ieu. Taat kana maksud anu asli pikeun nyiptakeun gaya hirup anu elegan. Pikeun produk kami, éta ruang lingkup nutupan rohangan kamar mandi, ruang dapur, balkon, aksesoris, sareng sajabana bumi sareng luar negeri.