Warta pausahaan

  • Satengah gawé, Satengah senang

    Alokasi waktos anu leres tiasa ngabantosan pagawé pikeun nyebarkeun proporsi padamelan sareng waktos luang sacara langkung wajar.Leto henteu ngan ukur komitmen pikeun ngalatih kaahlian bisnis anggota tim, tapi ogé sering ngatur kagiatan luar.Sanggeus usum tiis, cinyusu deui.Pikeun fee ...
    Maca deui
  • Pelanggan Kahiji, Jieun Niley Perusahaan

    Dina 2007,sababaraha jalma, anu pinuh ku sumanget jeung kreasi, milik satengah kamar di Yiwu International Trade City, babagi rohangan jeung toko séjén.Teras aranjeunna ngamimitian bisnis, ngumpulkeun bakat sareng damel babarengan.Aranjeunna ngamimitian bisnis tina hardware ...
    Maca deui