Warta Perusahaan

  • Satengah damel, Satengah senang

    Alokasi waktos anu pas tiasa ngabantosan padamel pikeun nyebarkeun proporsi padamelan sareng waktos luang kalayan langkung pas. Leto henteu ngan ukur komitmen pikeun ngalatih kamampuan bisnis anggota tim, tapi ogé sering ngatur kagiatan luar. Saatos usum tiis, cinyusu deui. Pikeun mayar ...
    Maca deui
  • Palanggan Kahiji, Nyiptakeun Nilai Perusahaan

    Di 2007, sababaraha jalmi, anu ngeusi sumanget sareng nyiptakeun, ngagaduhan satengah kamar di Yiwu International Trade City, ngabagi tempat sareng toko anu sanés. Teras aranjeunna ngamimitian usaha, ngumpulkeun bakat sareng damel babarengan. Aranjeunna ngamimitian bisnis tina hardware ...
    Maca deui