FAQs

FAQ

Patarosan remen ditanya

Naha anjeun pabrik nyata atanapi perusahaan dagang?

Kami perusahaan dagang.Kami ngagaduhan seueur pabrik koperasi anu nyertakeun sajumlah ageung produk.Sumawona, kami gaduh penjualan lengkep sareng jasa angkutan kalayan pangalaman mangtaun-taun.

Dupi anjeun nampi produksi OEM atanapi ODM?

Leres, Kami bakal nyuhunkeun MOQ gumantung kana desain anjeun.

Kumaha upami MOQ?

MOQ kami nyaeta 1 karton pikeun tiap item, tapi urutan sidang leutik nyaeta ok.

Naon metode pengiriman anjeun?

Simkuring gaduh pengiriman barang laut, shiping hawa sarta pengiriman barang darat atawa kombinasi pengiriman barang sareng maranehna, nu gumantung kana pamundut klien 'jeung kuantitas.

Naon waktos ngarah anjeun?

Anjog waktos nyaéta 3-7 poé lamun urang boga stock na 10-30 poé lamun urang kudu ngahasilkeun.

Naon cara pembayaran anjeun?

Urang tiasa nampi bank T / T, Alibaba TA.
100% pamayaran pinuhpikeunurutan sampel atawa kuantitas leutik.
30% deposit pikeun ngahasilkeun sarta 70% kasaimbangan saméméh kirimankeur opesenan barang normal.
OEM atanapi ODM urutan produksi bisa menta deposit 50%..