FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naha anjeun pabrik nyata atanapi perusahaan dagang?

Kami perusahaan dagang. Kami gaduh seueur pabrik kopératif anu nutupan kisaran produk. Sumawona, urang gaduh jasa jual sareng transportasi lengkep sareng pangalaman mangtaun-taun.

Naha anjeun tiasa nampi produksi OEM atanapi ODM?

Leres, Kami bakal nyungkeun MOQ gumantung kana desain anjeun.

Kumaha upami MOQ?

MOQ kami mangrupikeun 1 karton kanggo masing-masing barang, tapi urutan uji coba alit henteu kunanaon.

Naon cara pengiriman barang anjeun?

Kami gaduh pangiriman laut, pangiriman udara sareng pangiriman darat atanapi pangiriman kombinasi sareng aranjeunna, anu gumantung kana pamundut sareng kuantitas klien.

Naon waktos ngarah anjeun?

Anjog waktos anu 3-7 dinten upami urang gaduh saham sareng 10-30 dinten upami urang kedah ngahasilkeun.

Naon cara mayar anjeun?

Urang tiasa nampi bank T / T, Alibaba TA.
100% pamayaran lengkep pikeun urutan sampel atanapi jumlah leutik.
Deposit 30% pikeun ngahasilkeun sareng kasaimbangan 70% sateuacan kintun pikeun oitem normal mesen.
Urutan produksi OEM atanapi ODM tiasa nyungkeun deposit 50%.