Warta Industri

  • The difference between new and recycled plastic material

    Beda antara bahan plastik anyar sareng daur ulang

    Nalika anjeun borongan produk plastik, sababaraha padagang tiasa nawiskeun anjeun harga anu pikaresepeun bari harga rata-rata di pasar langkung luhur. Éta sabab aranjeunna ngamangpaatkeun bahan daur ulang. Hereby, urang hoyong sakeudeung ngenalkeun bédana antara bahan plastik anyar ...
    Maca deui
  • Nalika milih tilelep, detil mana anu kedah diperhatoskeun?

    Nalika mésér tilelep, naon anu anjeun paduli? Bahan, gaya, ukuran. Biasana saréréa dasarna ukur paduli kana titik-titik ieu. Tapi masih aya sababaraha poin penting sanés anu teu dipaliré ku sadayana, nyababkeun seueur masalah ...
    Maca deui