Warta

  • The difference between new and recycled plastic material

    Beda antara bahan plastik anyar sareng daur ulang

    Nalika anjeun borongan produk plastik, sababaraha padagang tiasa nawiskeun anjeun harga anu pikaresepeun bari harga rata-rata di pasar langkung luhur. Éta sabab aranjeunna ngamangpaatkeun bahan daur ulang. Hereby, urang hoyong sakeudeung ngenalkeun bédana antara bahan plastik anyar ...
    Maca deui
  • Satengah gawé, Satengah senang

    A alokasi waktu ditangtoskeun bisa mantuan pagawe pikeun nyebarkeun proporsi gawé jeung waktu luang leuwih alesan. Leto henteu ngan ukur komitmen pikeun ngalatih kaahlian bisnis anggota tim, tapi ogé sering ngatur kagiatan luar. Sanggeus usum tiis, cinyusu deui. Pikeun fee ...
    Maca deui
  • Pelanggan Kahiji, Jieun Niley Perusahaan

    Dina 2007,sababaraha jalma, anu pinuh ku sumanget jeung kreasi, milik satengah kamar di Yiwu International Trade City, babagi rohangan jeung toko séjén. Teras aranjeunna ngamimitian bisnis, ngumpulkeun bakat sareng damel babarengan. Aranjeunna ngamimitian bisnis tina hardware ...
    Maca deui
  • Nalika milih tilelep, detil mana anu kedah diperhatoskeun?

    Nalika mésér tilelep, naon anu anjeun paduli? Bahan, gaya, ukuran. Biasana saréréa dasarna ukur paduli kana titik-titik ieu. Tapi masih aya sababaraha poin penting sanés anu teu dipaliré ku sadayana, nyababkeun seueur masalah ...
    Maca deui