Ngeunaan Company

20 taun fokus kana produksi jeung diobral tina Steel Faucet

Didaptarkeun dina taun 2016, "Leto" mangrupikeun merek Yiwu Leto Hardware Co., Ltd., nganut kana niat asli nyiptakeun gaya hirup anu elegan.wengkuan produk urang nyertakeun spasi kamar mandi, spasi dapur, spasi balkon, asesoris, jsb Jeung dina waktos anu sareng, wengkuan bisnis ieu ngalegaan ka kustomisasi jeung intelligentize widang kelas pertengahan ka luhur, kalawan target diobral lega sakuliah imah jeung luar nagri.

  • ffqq
  • ngeunaan2
  • ngeunaan1