304 Pancuran stainless steel susunan

Katerangan inti:

1. No modél:LT5734
2. Pendahuluan:
asesoris kamar mandi set méwah pancuran matte hideung hujan pancuran set tekanan keran set
The lift pancuran set, kalawan sakabeh bagian sawaktos Anjeun keur mandi.Kalawan kualitas luhur sarta hirup merenah!


Rincian produk

Tag produk

Katerangan lengkep

● Bahan kualitas luhur:Dijieunna tina bahan kuningan purity tinggi, tahan tekanan tinggi, ngahambat tumuwuhna baktéri, teu ngotoran sumber cai, sarta ngagunakeun bahan kualitas luhur nyadiakeun kualitas luhur jeung kualitas cai pangalusna.Ningkatkeun umur
rak merenah:rak bisa dipaké pikeun nyimpen toiletries kayaning gél mandi jeung sampo, nu gampang pikeun ngabersihan.Ngagunakeun bahan alloy kualitas luhur, anti kaduruk, anti sepuh, résistansi korosi jeung umur layanan panjang
● pancuran kaamanan:kalayan konci kaamanan pinter, suhu konstan otomatis dina 38 ℃ pikeun nyegah suhu cai ti luhur teuing.Éta ogé tiasa nyegah murangkalih sareng manula tina kaduruk ku cai nalika dianggo.Masihan unggal pamaké rarasaan mandi aman sareng nyaman
● Desain Modern:Beungeut pancuran nganggo cet semprot hideung pikeun ngagambarkeun tampilan desain modern.Rak kalayan bahan alloy.pancuran leungeun fungsi tunggal jeung pancuran luhur rectangular 10 inci.Selang pancuran anu tahan kusut hampang sareng fleksibel pikeun dianggo.rod pancuran adjustable pikeun minuhan kaperluan pamaké béda
● jasa saatos-jualan:Salila periode jaminan, upami produk ngagaduhan masalah kualitas atanapi patarosan anu sanés, anjeun tiasa ngahubungi kami.Kami di layanan anjeun 24h

4
5

● pancuran Ieu adopts penampilan desain modern, sarta beungeut ngagunakeun cet semprot hideung, nu pilihan Anjeun tina rasa.
● rod pancuran tina pancuran set bisa disaluyukeun dina jangkungna, jadi éta idéal pikeun kaperluan tipe awak béda.
● Dua dina hiji sistem pancuran, balikkeun kenop katuhu pikeun ngarobah posisi outlet cai.
● The anti kusut pancuran selang bisa disambungkeun kana sagala ½ inci nyambungkeun awak pancuran, jadi éta cocog pikeun ampir sagala mandi.
● The overhead pancuran boga fungsi anti kapur, nu bisa nyadiakeun aliran hujan impeccable tur lila-langgeng.
● The kabuktian cet semprot hideung téh tahan korosi, geulis tur awét.
● The 1.5m panjang selang stainless-steel nyaeta lampu sarta fléksibel tur bisa nganteurkeun cai ka unggal inci kulit Anjeun.

Parameter produk

Ngaran Produk Sistim pancuran Bahan 304 tahan karat
Ukuran Karton 92*41*91 cm Box Beurat 8 kg
Jumlah Karton 7 buah OEM / ODM Bisa ditarima
Warna Hideung Palabuhan Ningbo/Shanghai

Aplikasi

Imah, Kantor, Sakola, Hotel, jsb.

6

Majelis

asvwq

Bungkusan & Pangiriman

Per Unit
Jangkungna instalasi: 178-210 cm
Beurat Net: 7000 g
beurat kotor: 7850 g
Bungkusan: kotak coklat dibungkus
Pelabuhan FOB: Ningbo, Shanghai,

Per Karton Ékspor
karton Ukuran: 91.5*40.5*91 cm
Unit per Karton Ékspor: 7 PCS
beurat kotor: 55 kg
Volume: 0,337 m³
Kalungguhan Time: 7-30 poé

dqddas

  • saméméhna:
  • Teras: