304 Sét Pancuran stainless steel

Pedaran inti:

1. Modél No.: LT5734
2. Bubuka:
asesoris kamar mandi méwah set pancuran matte pancuran hujan hideung set keran tekanan set
Pancuran angkat disetél, sareng sadaya bagéan nalika anjeun mandi. Kalayan hirup-kualitas luhur sareng merenah!


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran lengkep

● Bahan Kualitas Tinggi:Dijieunna tina bahan kuningan purity tinggi, tahan tekanan tinggi, ngahambat pertumbuhan baktéri, henteu najiskeun sumber cai, sareng nganggo bahan kualitas luhur pikeun nyayogikeun kualitas cai anu saé sareng kualitas pangsaéna. Ningkatkeun umur
Rak merenah:Rak tiasa dianggo pikeun nyimpen perlengkapan mandi sapertos gel mandi sareng sampo, anu gampang dibersihkeun. Ngagunakeun bahan paduan kualitas luhur, anti scald, anti sepuh, tahan korosi sareng umur jasa anu panjang
● Pancuran kaamanan:kalayan konci kaamanan anu pinter, suhu konstan otomatis dina 38 ℃ pikeun nyegah suhu cai tina jangkungna teuing. Éta ogé tiasa nyegah murangkalih sareng sepuh dibakar ku cai nalika dianggo. Masihan unggal pangguna perasaan mandi anu aman sareng nyaman
● Desain Modern:Permukaan pancuran nganggo cet semprot hideung pikeun ngagambarkeun rupa desain modéren. Rak sareng bahan paduan. Pancuran tangan fungsi tunggal sareng pancuran top-bujur segi opat 10 inci. Selang pancuran anu kusut tahan ringan sareng fleksibel dianggo. Rod pancuran anu tiasa diatur pikeun nyumponan kabutuhan pangguna anu béda
● jasa saatos-jualan:Salila période jaminan, upami produk éta ngagaduhan masalah kualitas atanapi patarosan anu sanés, anjeun tiasa teras ngahubungi kami. Kami di layanan anjeun 24h

4
5

● Pancuran cai ieu ngadopsi penampilan desain modéren, sareng permukaanna nganggo cet semprot hideung, anu janten pilihan anjeun.
● Rod shower set pancuran tiasa disaluyukeun jangkungna, janten éta cocog pikeun kabutuhan jinis awak anu bénten-bénten.
● Dua dina hiji sistem pancuran, puteran tombol katuhu pikeun ngarobah posisi outlet cai.
● Selang pancuran anti kusut tiasa dihubungkeun sareng badan pancuran anu nyambung ½ inci, janten cocog pikeun ampir kamar mandi.
● Pancuran overhead ngagaduhan fungsi anti kapur, anu tiasa nyayogikeun aliran hujan anu teu sampurna sareng awét.
● cet semprot hideung anu kabuktian tahan ka korosi, geulis sareng awét.
● Selang stainless steel panjang 1,5m ringan sareng fleksibel sareng tiasa nganteurkeun cai ka unggal inci kulit anjeun.

Parameter Produk

Ngaran Produk Sistem pancuran Bahan 304 stainless
Ukuran karton 92 * 41 * 91 cm Beurat Box 8 kg
Jumlah karton 7 PCS OEM / ODM Ditarima
Warna Hideung Palabuhan Ningbo / Shanghai

Aplikasi

Bumi, Kantor, Sakola, Hotel, jst.

6

Majelis

asvwq

Bungkusan & Shippment

Per Unit
Jangkungna Instalasi: 178-210 cm
Beurat Bersih: 7000 g
Beurat kotor: 7850 g
Bungkusan: Kotak coklat dipak
Palabuan FOB: Ningbo, Shanghai,

Per karton Ékspor
Ukuran karton: 91.5 * 40.5 * 91 cm
Unit per karton Ékspor: 7 PCS
Beurat kotor: 55 kg
Volume: 0,337 m³
Anjog Waktos: 7-30 dinten

dqddas

  • Saméméhna:
  • Teras: