304 Shattaf stainless steel

Pedaran inti:

1. Modél No.: LT2301
2. Bubuka:
Shattaf (Bidet) mangrupikeun panyemprot pikeun awéwé, éta henteu ngan ukur tiasa ngabersihkeun awak anjeun, sareng aya seueur fungsi anu béda.
Aya seueur fungsi Sprayer multi-tujuan: Toilet Cleaner, Orok Pancuran, Ngumbah Lantai, Ngumbah Mobil, Ngumbah Piaraan, sareng Pembersih Popok lawon.


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran lengkep

1
2
3
4

Naha peryogi panyemprot bidét wc pikeun kamar mandi anjeun?

1. Langkung seueur jalma anu merhatoskeun kasihatan, sareng kabersihan diri urang sadayana dimimitian ku kamar mandi. Mimiti ningkatkeun kahirupan séhat anjeun ku panyedét bidét anu dicekel ku alit.
2. Studi parantos nunjukkeun yén rata-rata jalma nganggo sahenteuna 57 lambar kertas wc unggal dinten di Amérika Serikat. Kertas asalna tina tatangkalan. Teu kakantun tangkal-tangkal anu ditegor sareng cai dimangpaatkeun pikeun ngahasilkeun tisu wc.
Sprayet bidet stainless-steel ieu mangrupikeun larutan anu idéal pikeun kamar mandi bidet, lawon orok pancuran Muslim Popok Semprot, Kabersihan Pribadi, Bebersih, Bilas, Toilet Spray, Perawatan Cacad jsb. Pancuran tangan toilét ieu mangrupikeun cara anu saderhana sareng murah pikeun ngangkut deui wc anjeun anu aya kana bidet higienis.
Bidet sprayer set didamel ku stainless steel anu unggul, prosés ngagambar kawat dina permukaan, résistansi oksidasi anu saé. karat-buktina alus teuing, ledakan-buktina, kabocoran-tahan sareng kinerja tahan gores. liang outlet-tipe ring cai, desain tekanan internal, tekanan cai anu tiasa diatur, semprot lemes pikeun kabersihan awéwé, semprot jet kanggo beberesih rumah tangga. gampang dipasang, tiasa dipasang dina témbok atanapi bak wc.

Parameter Produk

Ngaran mérek YWLETO Jumlah Modél LT2301
Beurat produk 765 g Ukuran Produk 12,5 * 5,5 * 2 cm
Inner beurat Beurat 820 g Inner Ukuran Box 22,5 * 18 * 7,5 cm
Carton Beurat 17 kg Cukuran arton 47 * 36 * 37.5 cm
Warna Beusi sténless Gaya Modern
Jumlah karton 20 pcs Bahan Beusi sténless

Modél & Ukuran séjén

vawq
dqwq

Majelis

Majelis kualitas luhur anu tiasa dipilih. Sambungan, 304 selang stainless steel, base sareng fittings sekrup

10
11
12
13

Aplikasi

Bumi, Kantor, Sakola, Hotel, jst.

Fitur

Dijieunna tina stainless steel unggul, padet sareng awét.
Ngadopsi prosés gambar kawat canggih dina permukaan, résistansi oksidasi anu saé, pangerjaan anu saé.
Pisan karat-buktina, ledakan-buktina, anti bocor sareng kinerja tahan gores.
Tekanan cai anu tiasa diatur, semprot lemes pikeun kabersihan awéwé, semprot jet pikeun beberesih rumah tangga.
Dua cara dipasang, tiasa dipasang dina témbok atanapi bak wc, gampang dipasang, teu kedah tukang ledeng.
Éléktronik sanés non-slip gagang, insulasi panas anu hébat sareng pangaruh anti-scalding, raos cekelan raoseun.
Liang outlet cai tipe-cincin, desain pressurisasi internal, nyemprot cai anu kuat.
Sampurna pikeun kabersihan awéwé, nyiram kembang, nyeuseuh mobil, nyéépkeun piaraan, sareng sajabana.

Tip Haneut

Pastikeun yén diameter inlet cai tank toilet anjeun 7/8 "kanggo set ieu dipasang. Kami nyarankeun anjeun mareuman suplai cai kana panyemprot nalika henteu dianggo pikeun manjangan umur panyemprot sareng ogé pikeun ngahindarkeun kacilakaan anu teu dihoyongkeun. Upami henteu tiasa ngalakukeun éta, saluyukeun suplai cai nganggo katup T kalebet kana tingkat anu handap (cocog pikeun dianggo salaku bidet genggem) sahingga tekanan cai dina selang sareng panyemprot henteu saluhur éta.

Bungkusan & Shippment

Per Unit
Ukuran Batin Batin: 22.5 * 18 * 7.5 cm
Beurat Bersih: 765 g
Beurat kotor: 820 g
Pakét: busa panyalindungan Batin
Palabuan FOB: Ningbo, Shanghai,

Per karton Ékspor
Ukuran karton: 47 * 36 * 37.5 cm
Unit per karton Ékspor: 20 PCS
Beurat kotor: 17 kg
Volume: 0,069 m³
Anjog Waktos: 7-30 dinten

dqddas

  • Saméméhna:
  • Teras: