304 Stainless Steel Shattaf

Katerangan inti:

1. No modél:LT2301
2. Pendahuluan:
Shattaf (Bidet) mangrupakeun sprayer pikeun awéwé, teu ngan bisa ngabersihan awak anjeun, sarta aya loba fungsi béda.
Aya seueur fungsi Sprayer serbaguna: Toilet Cleaner, Baby Shower, Nyeuseuh Lantai, Nyeuseuh Mobil, Pet Shower, sareng Pembersih Popok lawon.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan lengkep

1
2
3
4

Naha peryogi panyemprot bidet toilét pikeun kamar mandi anjeun?

1. Beuki loba jalma merhatikeun kaséhatan, sarta kasehatan pribadi dulur urang dimimitian ku kamar mandi.Mimitian ningkatkeun kahirupan séhat anjeun kalayan panyemprot bidet leutik.
2.Studi nunjukkeun yén rata-rata jalma ngagunakeun sahenteuna 57 lembar tisu toilet unggal dinten di AS.Kertas asalna tina tangkal.Teu weléh tatangkalan anu ditebang jeung cai dimangpaatkeun pikeun ngahasilkeun tisu toilet.
Sprayer bidet stainless steel Ieu solusi idéal pikeun bidet mandi, Muslim pancuran orok lawon popok Sprayer, Kabersihan Pribadi, beberesih, rinsing, Toilet Semprot, Kamanusaan sarta Studi ditumpurkeun jeung saterusna.Pancuran tangan toilét ieu mangrupikeun cara anu sederhana sareng murah pikeun ngarobih toilét anjeun anu tos aya kana bidet anu higienis.
Bidet sprayer set ieu dijieun ku stainless steel punjul, prosés gambar kawat dina beungeut cai, résistansi oksidasi alus.alus teuing karat-bukti, ledakan-bukti, bocor-bukti jeung kinerja scratch-tahan.ring-tipe liang outlet cai, desain pressurization internal, tekanan cai adjustable, semprot lemes keur kabersihan feminin, jet semprot pikeun beberesih rumah tangga.instalasi gampang, bisa dipasang dina témbok atawa toilét tank.

Parameter produk

Ngaran Brand YWLETO Nomer modél LT2301
Beurat produk 765 g Ukuran produk 12,5 * 5,5 * 2 cm
Inner Box Beurat 820 g IUkuran Box nner 22,5 * 18 * 7,5 cm
Carton Beurat 17 kg Cukuran arton 47 * 36 * 37,5 cm
Warna Beusi sténless Gaya Modern
Jumlah Karton 20 PCS Bahan Beusi sténless

Model & Ukuran séjén

wawq
dqwq

Majelis

Majelis kualitas luhur anu tiasa dipilih.Sambungan, 304 selang stainless steel, base jeung screw fittings

10
11
12
13

Aplikasi

Imah, Kantor, Sakola, Hotel, jsb.

Fitur

Dijieunna tina stainless steel punjul, padet jeung awét.
Ngadopsi prosés gambar kawat canggih dina beungeut cai, résistansi oksidasi anu saé, karya anu saé.
Alus karat-bukti, ngabeledug-bukti, bocor-bukti jeung kinerja tahan scratch.
tekanan cai adjustable, semprot lemes keur kabersihan feminin, jet semprot pikeun beberesih rumah tangga.
Dua cara pamasangan, tiasa dipasang dina témbok atanapi tank toilét, gampang dipasang, teu aya tukang ledeng anu diperyogikeun.
Ergonomis dirancang non-slip cecekelan, insulasi panas hébat sarta pangaruh anti scalding, rarasaan tahan nyaman.
Ring-tipe liang outlet cai, desain pressurization internal, nyemprot cai kuat.
Sampurna pikeun kabersihan feminin, nyiram kembang, ngumbah mobil, mandi piaraan, jsb.

Tips haneut

Pastikeun yén diaméter inlet cai tank toilét anjeun 7/8 "pikeun set ieu dipasang. Kami ngajukeun anjeun mareuman suplai cai ka sprayer lamun teu dipaké pikeun manjangkeun umur sprayer jeung ogé pikeun nyegah Kacilakaan anu teu dihoyongkeun Upami teu tiasa ngalakukeun éta, saluyukeun suplai cai nganggo T-klep anu kalebet kana tingkat anu handap (cocog pikeun dianggo salaku bidet genggam) supados tekanan cai dina selang sareng sprayer henteu langkung luhur.

Bungkusan & Pangiriman

Per Unit
Batin Ukuran Box: 22.5*18*7.5 cm
Beurat Net: 765 g
beurat kotor: 820 g
Bungkusan: busa panyalindungan batin
Pelabuhan FOB: Ningbo, Shanghai,

Per Karton Ékspor
karton Ukuran: 47*36*37.5 cm
Unit per Karton Ékspor: 20 PCS
Beurat kotor: 17 kg
Volume: 0,069 m³
Kalungguhan Time: 7-30 poé

dqddas

  • saméméhna:
  • Teras: